tirsdag 20. mai 2008

Musikkvideo!

Endelig er den her! En låt som har blitt spilt særdeles aktivt på radio her i Uganda har nå fatt en verdig musikkvideo! Stjernene bor alle i "Youthcenteret" og heter Ronald, Simon Peter, Roger og James. Ikke klag på storrelsen, det tok meg en time a laste den opp! God fornøyelse!

15 kommentarer:

Hilde sa...

HAhahaah! Festlig!! Eg lo=)

Anonym sa...

Konge video
Dette var virkelig en kul video, denne kan bli en hit på youtube, hadde musikken vært like bra som videoen hadde dette vært gull :-D
Hilsen Asle B.

Roger sa...

saa den virker??

Anonym sa...

Morsomt! Men hvorfor kaster du rundt på Liv hele tiden? Blir hun ikke redd eller er hun bare glad for hver anledning til å være en av gutta?
Skal forresten helt sikkert hilse fra moffar. Selv om han er en av de eldste jeg kjenner, gleder han seg som et barn til du kommer hjem fra Uganda! :)
Mara moja!

Anonym sa...

heisann. det ser ut for at du har det kjekt med dine nye venner. men kasting av geiter syns eg ikkje noe særlig om.

Anonym sa...

Videoen virker ikke hos meg... Buhu!

Men du må hilse George om han fortsatt er der!

Beret the Beautiful sa...

Haha!

Nå funka det endelig her :) Lekkert!

Anonym sa...

fantastisk! Elisabeth ler!

Anonym sa...

Herlig! Nå funka den!

Syns litt synd på Liv ja.. Ser at Simon Peter har videreutvikla dansinga si ytterligere siden jeg var i Mbale. Gratulerer med en veldig fin video!

Roger sa...

George var innom bare noen dager, saa det blir daarlig med hilsing:)

Ingrid Aukan sa...

driitbra film. :D

Anonym sa...

Haha! Morsom musikkvideo! Fikk absolutt Afrikafølelse a den. :P

Morsom han mannen som alltid hadde gitaren slænganes i handa, og ikke minst han som prøvde halvhjerta å lær seg "rogerdansen", men aller morsomst syns eg va han som vaska seg i herdig når vanne spruta og alle dansa og sku vær litt kul :D hehe!

Det har fræsten vært gøy å følg med på ka du driv på med neddi der i løpet a året. :) Og du av alle har nok virkelig erfart ka som ligg begrepet "african time" etter det eg har skjønt :P

Anonym sa...

Herlig Roger!!! hehe..latter. dritbra:) du må hilse alle gutta og sei eg er deires største fan! vil tilbake. hilsener fra margrethe. nyt siste tida!

Anonym sa...

Om du ikke får hilsa George (kan jo forsåvidt hilse ham selv, om det fortsatt er liv i telefonen hans), får du hilse alle som er med i videoen, si at jeg er imponert.

Anonym sa...

Hahaha! Detti lo je my ta! Spesielt han afrikaneren som dro Roger-dansen! Festlig :D
Ser forresten fram til St.Hans-feiring på Toten snart! Lenge siden jeg har hørt "vinden" din!