fredag 30. mai 2008

Dametrobbel..


Jeg og Liv krangler litt for tiden. Paa onsdag tok jeg fri fra jobb for aa klare opp i en del ting. Vi hadde en fin dag i sola og tid for oss selv. Kanskje vi har vokst fra hverandre. Vi er ihvertfall uenige om vesentlige ting jeg ikke kan ingaa kompromiss paa. Men kvinnfolk kan vaere sta, saa det ser ikke ut til at hun er villig til aa ombestemme seg. Foeler det har vaert mye om henne og hva hun vil i det siste, og naar jeg kommer med et eneste ting jeg har lyst aa gjoere setter hun seg rett ned paa bakbeina. Er det for mye forlangt at hun er litt entusiastisk til grillfesten neste loerdag? Hun kommer til aa bli midtpunktet der, saa hun burde vaere glad. Dessuten faar hun bli med til Norge. Ihvertfall skinnet...

3 kommentarer:

Roger sa...

Det blir oppvarming til grillfest i dag. Honse-Magda har faktisk klart aa knekke foten, og da maatte jeg fram med pangaen igjen gitt..Skal se om det blir mer moderat krydring en forrige forsoek!

Anonym sa...

Hei!
Veldig bra musikkvideo! Her i Ytre Arna er vi jo igang med planlegingen av en CD-utgivelse i forbindelse med Koret på Sporet sitt 10 års jubileum neste år, og da må vi jo selvsagt også ha en musikkvideo... Håper du er klar, men det blir vel neppe det samme uten Hollywood geita Liv...men kanskje skinne kan få en liten rolle i alle fall.

Roger sa...

LETT! "There is nooothing other.."