lørdag 12. april 2008

Vem kan sola förutan krem?

Nåra få timmar vid polbräddan er allt som skal till..

7 kommentarer:

Menotti sa...

Haha, tuller du med meg? Urutinert Roger! :)

Roger sa...

brukte litt sunblock, men det ble kanskje bare på midten? Akkurat passe brent, forrige gang var det vondt å ha på klær. Skeptisk til solkrem..

Anonym sa...

Får litt sjokk når en legger seg ned. Om en vanligvis går oppreist, blir man stort sett bare rød på nesetippen og på tærne der de stikker ut fra sandalene, siden sola er rett over en. Men en time liggende i sola setter spor. Glemte å smøre helt nede ved kanten på shortsen en gang. Det var ikke godt. Moral: Trekk shortsen godt opp etter at du har smurt deg.

Roger sa...

Solkrem=kvinnekrem:)
Du er kompanjongen til Thomas?Har blitt forvekslet med han noen ganger, til og med en vilt fremmed Bodasyklist ropte det etter meg..

Anonym sa...

Thomas er et veldig lett navn å lære seg i forhold til Eivind. Jeg gikk en lang stund under navnet "Heavens". Etterhvert ble det Ivins og Ivan. Hyggelig at de husker Thomas iallefall. Vi ble kalt Kjetil og Stein ei stund i starten, var de som var nedover før oss. Lengter veldig nedover når jeg leser bloggen din. Gratulerer med geit og høns, og med noen fine ordspill!

Hils jentene, og mekanikerne dine!

Anonym sa...

Du store JOSEFIN!

Anonym sa...

Vakkert Roger!;p