fredag 18. april 2008

Første strøk!

Vi har pusset og gnikket på bilen en stund nå, men det er vanskelig å forklare hvor bra det må være før lakkering. Hver minste lille ujevnhet kommer veldig godt frem, så her gjelder det å være pirkete. Bestemte derfor at det var på tide å ta et strøk med grunning. Leide inn en fyr som kom med kompressor og gjorde jobben. Ganske fornøyd med å prute ned fra 600kr til 100.
Et høydepunkt for min del, men også for alle ungene på CRO, de flokket seg rundt for å se magien som forvandlet bilen fra "scrapcar" til "smart motocar".
Ganske riktig kom det fram mye ujevnheter, men det gjorde godt å se litt resultater, og vi må jo ha noe å gjøre på neste uke også!

Puss, puss så får du gnagsår.. Fint å ha fire negre til å ta negerarbeidet...


Forvandlingen er i gang


Hva skjedde? Hvor er den brune bilen?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the OLED, I hope you enjoy. The address is http://oled-brasil.blogspot.com. A hug.

Roger sa...

Da er det vel på tide å skru på bokstavgjenkjenningen igjen ja..

Anonym sa...

Du har altså ingen tro på at OLED har forstår norsk, og at bloggen "hans" er slettet ved en tilfeldighet?

Blir visst rent konspiratorisk av å bo der nede. Jeg begynner å lure på om det var du som drepte Saddam (Var iallefall ikke meg, selv om jeg fikk spørsmålet noen ganger i Mbale).

Venter på flere bilder av bilen!

Anonym sa...

Ser at HMS-ansvaret på arbeidsplassen er dårlig ivaretatt.. Hvor er åndedrettsvernet?

Roger sa...

Trengs ikke, jeg har forbudt inntak av ertestuing og kål på virkedagene..