mandag 31. mars 2008

Å salige stund uten like!
I dag fikk nok være nok. Nå har jeg vært her i to måneder og CRO hadde enda ikke greid å skaffe noe bil. Så i dag har jeg kjøpt meg en egen! Har sett litt rundt på forskjellige prosjekter, men ikke funnet noe jeg ville satse på. Men en Toyota Carina 1982 uten motor var midt i blinken! Fikk med motor også, men fra en Corolla 86, så den trenger litt modifisering på motorfester og diverse. Mange som var skeptiske til prosjektet, men vi får se om vi klarer å lage gull av gråstein:)7 kommentarer:

Anonym sa...

Konge Roger! Kjør på! :)

Anonym sa...

Hei Roger! Det er så gøy å følge med på hva du driver med! Virkelig bra jobba! Har troen på det nyinnkjøpte bilprosjektet ditt :) Tusen tusen takk for filmen du sendte oss! Det var med stor spenning vi satt den på og fulgte med deg på stippestua! Og Liv Grete var lettet over å slippe morgensamlinga... Alle syntes det var så koselig å se deg igjen! Du burde legge ut filmen her hvis det går da! Den var virkelig bra!!!

Fortsett med det gode arbeidet! Beundrer deg :) stor klem fra Martine

livilaiv sa...

hei Roger:) Utrulig kjekt å følge med på bloggen din! og du, tusen takk for filmen du sendte! Var kjempekjekt å sjå han, og i tilleg vart eg ikkje akkurat veldig lei meg for å sleppe å ha morgonsamlinga sjølv;)

Stå på videre! Du e go du! klem fra Liv Grete:)

Anonym sa...

det derre kommer til å bli et konge prosjekt uten like, LOVE that car;)

stå på til det er bare stålet i gjenn av dekkene;)

Anonym sa...

Det skal nok bli blårøyk..hehe

Anonym sa...

Jobber forøvrig intenst med å få lagt ut filmen, har prøvd de fleste opplastingsmetoder, men filen er litt for stor. Har satt Trond på saken..

Menotti sa...

Oii, den bilen ser nå ut som den trenger litt å jobbings, men kjenner jeg deg rett går det som en lek. Så du hadde skrevet til meg på msn her forleden, men var ikke helt tilstede. Har takka ja til Høgtun, så det blir spennende. Håper det går bra i Aferikken, som du skriver, hæhæ.