torsdag 21. februar 2008

Sitte so ei kula!

Nå har det virkelig begynt å skje ting! CRO har kuttet samarbeidet med verkstedseieren og gitt alt ansvaret til meg!Kult! (og Hjelp!) Føler presset litt, men tror jeg skal klare det. Har laget timeplan nå, med litt teori på mandag og tirsdag, og praktisk arbeid resten av uken. Vi skal jobbe her inne på området til CRO, vi skal få diverse prosjekter inn som vi kan jobbe med.
Jeg begynner å bli litt lei av motorsykkelen. Eller mest av "mekanikerne" her. Det er åpenbart at kunnskapsnivået er svært lavt blant mekanikerne her, og jeg tror det er litt flaut for de å ikke finne ut feilen. Problemet er ladingen, men de lader batteriet om og om igjen, og skjønner ikke problemet. I går fikk jeg en "ekspert" til å se på det. Han plukket lenge på sykkelen, og konstaterte tilfreds "den lader ikke". Han pekte på tenningsmodulen og mente den var klar for utskiftning. Senere fikk jeg liv i multimeteret mitt igjen, og konstaterte at det ikke kommer noe strøm fra dynamoen til likeretteren. Så nå vet jeg ihvertfall feilen, men det er verre å få tak i deler...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hallå Råggi!
Moro å lese hvordan det går med deg i nedi der! Håper alt står bra til!
Christian H.

Anonym sa...

halla!
Det frister med en tur til Uganda altså, det må jeg si.... Men det blir litt for meget med kapital fo oss. Og hvis man skulle hatt den summen med kroner, så skulle man vel han brukt dem til å hjelpe andre som trenger noe mer enn fru Stein som har lyst til Ugangda.... Hva får man for 15000 i Uganda, kan vel komme langt med det?
Men vi koser oss meg bloggen, du er flink å oppdatere. Vi besøker Uganda gjennom den. Enjoy!

Roger sa...

7500 flasker med glasscola for eksempel:) Ellers så kan du spise deg mett 3000 ganger på restaurant/kro.. Kult at dere følger med!

Marianne sa...

Hei,hei Roger:)
Kjekt å sjå at du har det bra nede i Uganda.. Imponerande med det du får til!! Synst forresten motorsykkelen din var fin:P Hehe.. Håpe ellers alt er bra med deg!!
Hilsen Marianne