søndag 23. desember 2007

Roger reiser snart!


Har opprettet denne bloggen slik at det skal gå an å holde seg oppdatert på min erobring av Afrika. Det nærmer seg avreise med stormskritt, og jeg gleder meg stort. Avreise fra Flesland blir MANDAG 28. januar kl 21:00, turen går videre fra Gardermoen kl 06:45 onsdag. Forventet ankomst i Kampala, Uganda er 23:05 samme dag. Blir kanskje noen dager i hovedstaden hos en bekjent før jeg tar buss noen timer øst til byen Mbale der jeg skal ha mitt virke. Mbale er en liten by med ca 80000 innbyggere, men en av de største byene i landet.

Prøvde i hele sommer å finne en organisasjon som ville sende meg ut, men alle oppleggene begynte på høsten, så det passet dårlig for meg. Snakket da med en ugander som var elev på Høgtun i fjor, og han mente CRO i Mbale kunne ha bruk for meg. Med andre ord reiser jeg altså nedover på "frilans".
Interkontinental kommunikasjon har vist seg å være en utfordring, men etter hva jeg har forstått skal jeg fungere som en slags lærer på CRO(se link). Barn som er for gammel til, eller ikke vil gå på skole skal jeg prøve å lære bort diverse praktisk arbeid til. Noe snekring og bilmekking tror jeg vi skal få til etterhvert.
Lengden av mitt opphold kjenner ingen, har bestillt returbillett i juli, men den kan flyttes vederlagsfritt avhengig av suksessfaktor på oppholdet. Kan hende det går skikkelig dårlig, og at jeg må komme hjem etter en måned, eller kanskje jeg trives så godt at jeg blir litt lengre. Vi får se!

1 kommentar:

Anonym sa...

Lykke til, lillebror!